Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Watersportdag 2013 wederom een succes

In april organiseerde Stichting de Benen Nemen voor de vierde keer met de DennisvanderZeijden Foundation een watersportdag op Loosdrecht. Zoals gebruikelijk waren we weer te gast op het prachtige watersporteiland Robinson Crusoƫ van Sailwise.

Er waren voldoende zeilinstructeurs aanwezig om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Iedere deelnemer kon twee keer zijn voorkeur voor een bepaald type zeilboot opgeven. Er kan overigens ook gekanood worden, maar vanwege de fantastische wind was daar weinig animo voor. Ook de zon kwam steeds beter te voorschijn, zodat we de dag konden afsluiten met een drankje op het terras.

Aan de inwendige mens werd ook gedacht. Tussen de middag was er weer een uitgebreid lunchbuffet dat niet zou misstaan in de betere hotels.

Watersporten kan iedereen is het motto. Een paar deelnemers hadden voordat ze een been misten nog nooit in een zeilboot gezeten!  Dat is bij Sailwise geen belemmering: Ze konden dezelfde dag al aan het roer zitten.

Alle vrijwilligers en crew van het eiland. Hartelijk bedankt voor deze mooie dag!