Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Werkplaats in Phu Yen, Vietnam, nog niet helemaal op de been

Begin 2015 ontving Stichting De Benen Nemen het verzoek van het MCNV (Medisch Comite Nederland Vietnam) om opnieuw naar de situatie van de werkplaats in Phu Yen te kijken. In voorgaande jaren heeft Stichting De Benen Nemen in samenwerking met het MCNV deze werkplaats mogelijk gemaakt. Toch bleek de werkplaats nog niet goed te werken en na uitgebreid overleg is besloten om het functioneren van deze werkplaats met een donatie een impuls te geven. 

Hoewel het voor westerlingen soms lastig te begrijpen is zorgen culturele verschillen soms voor vertraging of onvoorziene omstandigheden. Het laatste wat we willen is dat gestarte projecten door onbegrip of miscommunicatie dreigen te mislukken. Doorzetten als het tegenzit ziet SDBN als een belangrijke taak bij het geven van steun. Samen met onze partner in Vietnam (MCNV) wordt het project nu verder in goede banen geleid.