Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Aanschaf apparatuur voor Orthopedisch Centrum TOGO

oefenen met een ProtheseDit TOGO Project is een aanvulling op de bouw van een centrum dat opgetrokken werd met financiële steun van het Liliana Fonds en dat werd geopend op 4 december 2011. Stichting De Benen Nemen heeft zich bereid verklaard in dit project te participeren. De aanschaf van apparatuur voor een orthopedische werkplaats past namelijk in de doelstelling van de Stichting De Benen Nemen.

Blaise Pissang (zie foto) is als orthopedist verbonden aan dit project en maakt orthopedische hulpmiddelen voor mensen in Togo met een lichamelijke handicap.

 

De orthopedische werkplaats is gevestigd in de regio Sokodé in het midden van Togo, waar voorheen nog geen centrum was voor arme mensen met een handicap. Met de aanschaf van apparatuur is veel geld gemoeid. Inmiddels is het project bijna gerealiseerd

Orthopedische Werkplaats.jpg - 210.38 KB