Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Voedselprijzen rijzen de pan uit!

In Kenia helpt Stichting de Benen Nemen het Nyabondo Revalidatiecentrum. Wij hebben een project opgestart waarbij alle kinderen van het centrum met één of twee  beenprothesen de beschikking krijgen over goed passende prothesen.

Hierbij werken we intensief samen met Stichting Bondo Kids, die permanent vrijwilligers op het centrum plaatst. Via hen hoorden we dat het centrum ook te lijden heeft van de droogte. Dit uit zich onder andere in een hoge prijs voor mais, dat veel gebruikt wordt op het centrum. De prijs is

inmiddels gestegen tot 50 Euro per zak. Als in Nederland een brood 10 Euro zou kosten is dat vervelend, maar we eten er geen boterham minder om. De aanwezige vrijwilligers helpen nu door een dure zak mais te betalen en aan het centrum te geven, maar hun middelen zijn uiteraard beperkt. Op de foto die we recent ontvingen kopen vrouwen uit Nyabondo een zak mais. Betaalt u mee aan de volgende zak mais?

 

Vandaar dat we een beroep op u doen om rechtstreeks de revalidanten van het centrum te steunen in deze moeilijke situatie. Voor 10 Euro draagt u bij voor 1/5 zak mais.

Maak vandaag nog een bedrag over dat u kunt missen  op NL05 INGB 0008287222 tnv Stichting de Benen Nemen. o.v.v. Voedelshulp Nyabondo Stichting de Benen Nemen is ANBI gecertificeerd, dus u kunt uw gift aftrekken van de belasting.