Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Breimachines zijn goed ontvangen Nyabondo

Na de onlusten in Kenia heeft Stichting de Benen Nemen besloten om hulp te bieden aan het revalidatiecentrum in Nyabondo. Er was dringend behoefte aan enkele nieuwe naaimachines en liefst ook enkele breimachines. Hierop kunnen revalidanten een vak leren, zodat ze in de maatschappij in hun onderhoud kunnen voorzien.

We hebben gefaseerd een bedrag overgemaakt, zodat het centrum naar eigen inzicht machines ter plaatse zou kunnen aanschaffen. Uit

eerdere berichten heeft u kunnen lezen en zien dat de naaimachines inmiddels in gebruik waren genomen. Daarna hebben we een tweede bedrag overgemaakt, en begin 2009 hebben we per E-mail vernomen dat ook de breimachines waren aangeschaft. We hebben lang moeten wachten, maar nu kunnen we u aan de hand van deze foto's laten zien dat ze intensief gebruikt worden. Het bedrag was toereikend om ook wol en stof aan te schaffen, zodat de revalidanten daadwerkelijk kleding kunnen maken.

Namens de kinderen, allen hartelijk bedankt voor uw gift!