Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Stichting De Benen Nemen brengt kinderen met amputatie in beweging.

Stichting De Benen Nemen is opgericht op 28 mei 1999. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Stichting de Benen Nemen biedt hulp aan kinderen met een beenamputatie in ontwikkelingslanden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten die wij ondersteunen. Wij steunen voornamelijk projecten in gebieden die buiten het gezichtsveld van grote hulporganisaties vallen. Uw steun is welkom! U kunt ons eenvoudig steunen met een donatie op NL05 INGB 0008287222.

Werkplaats in Phu Yen (Vietnam) in beeld

De werkplaats in Vietnam, die Stichting De Benen Nemen al geruime tijd helpt, is door Sander in een korte film in beeld gebracht. Sander en Iris zijn sinds begin 2016 weer terug in Nederland. Zij hebben zich in 2015 als vrijwilliger ingezet voor het Vietnamese ziekenhuis. Tijdens hun verblijf heeft Sander de wijze waarop professionals in Vietnam protheses maken en patienten helpen in beeld gebracht. Stichting De Benen Nemen is blij met deze concrete terugkoppeling. Hiermee krijgt Stichting De Benen Nemen een beeld van het resultaat dat we gezamenlijk bereiken. Dank daarvoor ook aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

Film over de workshop start  http://www.debenennemen.nl/video/workshop_eng.mp4