Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Stichting De Benen Nemen brengt kinderen met amputatie in beweging.

Stichting De Benen Nemen is opgericht op 28 mei 1999. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Stichting de Benen Nemen biedt hulp aan kinderen met een beenamputatie in ontwikkelingslanden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten die wij ondersteunen. Wij steunen voornamelijk projecten in gebieden die buiten het gezichtsveld van grote hulporganisaties vallen. Uw steun is welkom! U kunt ons eenvoudig steunen met een donatie op NL05 INGB 0008287222.

Gevraagd bestuursleden.

Bestuursleden zijn onmisbaar in een organisatie als Stichting de Benen Nemen. Ze zijn de spil in onze vrijwilligersorganisatie en zijn de motor bij het zoeken en volgen van projecten. Stichting De Benen Nemen (SDBN) heeft de hulpverlening aan kinderen met een beenamputatie in landen van de Derde Wereld ruim 20 jaar nog altijd als prioriteit aangemerkt.Onlangs heeft een twee-tal bestuursleden na respectievelijk een zeer lange en een wat korte periode besloten de taak neer te leggen. Heeft u belangstelling in een bestuurstaak bij onze bijzondere stichting laat het ons weten.   

Hans van Mourik, voorzitter SDBN

Neem voor informatie contact op [klik hier]