Acties tbv

Stichting de Benen Nemen

Namens de kinderen met een beenamputatie uit de Derde Wereld willen iedereen bedanken voor de acties. Ook actie houden voor de stichting [klik hier]

NU doneren

kleine bedragen voor ons

van grote waarden.

UW STEUN IS WELKOM

of steun ons zo

Bekijk de trailer van voorlichtingsfilm voor Stichting de Benen Nemen over hoe het is om te leven met een been-prothese. 

Belangstelling voor de hele film [klik hier]

Stichting De Benen Nemen brengt kinderen met amputatie in beweging.

Stichting De Benen Nemen is opgericht op 28 mei 1999. De organisatie bestaat geheel uit vrijwilligers. Stichting de Benen Nemen biedt hulp aan kinderen met een beenamputatie in ontwikkelingslanden. Op de website vindt u een overzicht van de projecten die wij ondersteunen. Wij steunen voornamelijk projecten in gebieden die buiten het gezichtsveld van grote hulporganisaties vallen. Uw steun is welkom! U kunt ons eenvoudig steunen met een donatie op NL05 INGB 0008287222.

Stichting ontvangt bijzonder bedrag

Afgelopen maand hebben we een legaat ontvangen, waarbij een heel mooi bedrag aan Stichting de Benennemen wordt nagelaten. De stichting is buitengewoon verrast.  Hiermee kunnen we weer heel veel projecten ondersteunen van kinderen die in ontwikkelingslanden een been moeten missen en voorzien van een kunstledemaat. We danken de legator en zullen de nabestaanden daarvan in kennis stellen. 

Lees ook: Stichting De Benen Nemen stelt zich ten doel geld in te zamelen voor hulp aan kinderen met een beenamputatie in Derde Wereldlanden.